Pro-diaspora France

Pro-diaspora France Association Loi 1901, association médiatique de solidarité internationale et défense des droits des migrants moldaves et autres Asociatia Pro-diaspora France reprezinta o asociatie partener a retelei asociative Pro-diaspora din Moldova, Italia, Spania, Portugalia etc.

23/06/2020
ERKA

ERKA

Dragi Români din diaspora!

Bine ați venit în acest nou spațiu de discuții!

Suntem încântați să vă oferim un moment de inspirație și de impact pozitiv asupra Dvs, dar și a celor din jurul Dvs, în prezența invitatei noastre.

Ruxandra ȘERBAN, CEO & ERKA are plăcerea de a vă invita joi, 25 iunie, ora 18:00 (FR) / ora 19:00 (RO) la o conversație inspirațională alături de Connie LARKIN, specialist în educația ontologică, executive coach, trainer.

În cadrul acestei întâlniri vom discuta timp de o oră despre educația ontologică, despre antreprenoriat în diaspora, despre complexele și limitele pe care uneori le au românii din străinătate, dar, mai ales, despre cm pot fi depășite acestea pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră.

Vom explora oportunitățile de a ne schimba pe noi înșine și de a reuși în viață, ceea ce se va revela a fi util pentru cei din jurul nostru, dar și pentru comunitatea din care facem parte.

Dacă vă doriți să aveți in permanență un impact pozitiv, atunci sunteți unde trebuie !

Dacă ați cunoscut adversitatea și doriți să împărtăsiți experiența Dvs, atunci sunteți unde trebuie!

Dacă sunteți în căutare de soluții pentru a vă pune în mișcare și pentru a vă îmbunătăți viața, atunci sunteți unde trebuie!

Daca vreti sa aveti o noua perspectiva asupra vietii, atunci sunteti Unde trebuie!

Suntem nerăbdători să ne întălnim joi, 25 iunie la 18:00 (FR) / 19:00 (RO)!

Vă puteți înscrie aici: https://www.facebook.com/erka.ro/videos/264234294807098/?sfnsn=mo&d=n&vh=e

Participarea este gratuită.

Connie Larkin s-a născut in București. A fugit de regimul comunist și a plecat în Israel în 1983. Acolo s-a descoperit prin ajutorul educației ontologice, știința care se ocupă cu studiul ființei.
A scris cartea “You As***le, YOU caused it”, în care descrie experiențele prin care a trecut, cm ar fi fuga dintr-un regim autoritar sau o luptă de integrare într-o societate nouă și complet străină și întâlnirea cu educația ontologică, pe care o practica neîncetat de mai bine de 30 de ani.
Mai multe informații despre Connie Larkin și cursurile ei aici: https://www.facebook.com/connielarkinromania/
#imagine #romani #Romania #diaspora #antreprenoriat #leadership #educatiaontologica #ConnieLarkin #PositiveImpact #IChangeMyselfToChangeTheWorld #Share #RomaniAfara #Community #StrongerTogether #Conversatii

26/02/2020

📌 NOU !!! 🇫🇷 🇷🇴
Cursuri de franceză la Paris, predate de profesori români cu experiență în învățământ în România, Moldova și Franța.
Cursuri de grup organizate pe 3 nivele a câte 50 ore (25 cursuri) fiecare în 2 ședinte săptămânale timp de 3 luni.
Certificat de absolvire la finisarea unui nivel. 🏆

Cea mai inovantă metodă de predare a limbii franceze cu tehnologii moderne, videoproiector, suport digital, prezentări animate, vocabular ilustrat, dialoguri interactive, jocuri de rol, gramatică practică, audio și video cu situații cotidiene și profesionale.
Metodă integrală și progresivă care abordează holistic toate cele 4 competențe ale limbii (citit, scris, ascultat, vorbit), ținand cont de grila de niveluri din cadrul CECRL, cu accent pronunțat pe vorbirea curentă și redactarea de documente, scrisori etc.

DE CE NOI ? 🧩
✅ Cursuri de calitate bazate pe interacțiune și vorbire curentă în situații cotidiene.
✅ Metodă progresivă EXPRESS – cea mai eficientă metodă de învățare a limbilor străine.
✅ Curs de grup care stimulează învățarea participativă.
✅ Tarif adaptat – cel mai bun raport calitate/ preț.

VREȚI SĂ VĂ CONVINGEȚI?
Organizăm GRATUIT o sesiune de informare și inscriere, unde vă vom prezenta cursul, metoda și dacă vă convinge, vă veți putea inscrie în grupă după testarea inițială.

Detalii prin mesaj și la tel: 0632111392

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ! ❤️

Conferinta "Moldovenii in literatura. Studiu de imagologie"
06/12/2014

Conferinta "Moldovenii in literatura. Studiu de imagologie"

Cu ocazia zilei Europei (9 mai), in ajunul semnarii Acordului de asociere al Moldovei la UE, va invitam la o petrecere c...
23/04/2014

Cu ocazia zilei Europei (9 mai), in ajunul semnarii Acordului de asociere al Moldovei la UE, va invitam la o petrecere cu bucate si bauturi moldovenesti, cu muzica disco si voie buna.
Va asteptam cu drag sambata, de la ora 20:30 -05:00 la REXY CLUB,
9 rue de la Grande Truanderie
75001, Paris, Metro Chatelet (sortie Porte Lescot) / metro Etienne Marcel.
Intrarea 10 €. Local de disco adevarat cu 3 sali mici. Locuri limitate !
Rezervati de pe acum si procurati bilete la tel:
06 32 111 392- Ion
06 32 897 220 - Ludmila

Concert 10 Martie 2013 cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Théâtre "Le Passage vers les étoiles"
11/03/2013

Concert 10 Martie 2013 cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, Théâtre "Le Passage vers les étoiles"

Cu ocazia sărbătorilor de Craciun, asociaţia Pro-diaspora France  are distinsa onoare să vă ureze sărbători fericite şi ...
28/12/2012

Cu ocazia sărbătorilor de Craciun, asociaţia Pro-diaspora France are distinsa onoare să vă ureze sărbători fericite şi un nou an plin de noi împliniri şi realizări pe toate planurile.

Timeline Photos
21/02/2012

Timeline Photos

Timeline Photos
21/02/2012

Timeline Photos

Concert cu Natalia Barbu si Gicu Cimbir, 29 mai 2010
21/02/2012

Concert cu Natalia Barbu si Gicu Cimbir, 29 mai 2010

Timeline Photos
21/02/2012

Timeline Photos

Adresse

Paris
75016

Notifications

Soyez le premier à savoir et laissez-nous vous envoyer un courriel lorsque Pro-diaspora France publie des nouvelles et des promotions. Votre adresse e-mail ne sera pas utilisée à d'autres fins, et vous pouvez vous désabonner à tout moment.

Contacter L'entreprise

Envoyer un message à Pro-diaspora France:

Organisations à But Non Lucratifss á proximité


Autres Organisation à but non lucratif à Paris

Voir Toutes

Commentaires

Ai Ratat Bitcoin ? Nu Rata RoBank ! Noul Crypto Romanesc ! E super simplu sa investesti in crypto monede ! Vezi video mai Jos ! Bafta ! Subscribe va rog !
Oare, asta-i tara pe care-o meritam?! Privesc în urmă şi înainte şi mă-ngrozesc de tot ce-a fost şi va urma să fie. Ne-am dat ţara pe nimic. Le-am făcut cadou de fapt investitorilor străini, industria, băncile şi agricultura contra unor avantaje mafiote ale oligarhiilor române şi străine. Vom depinde astfel de resursele lor financiare şi alimentare şi nu de-ale noastre proprii care s-au împuţinat de tot. Vom deveni slugi şi vasali ai lor. Ne vor învăţa ei cum, cât şi când să cultivăm grâul, orzul şi porumbul, cm să-şi poarte Măria zăvelca, ori să facă mămăliga şi mujdeiul, puiul şi sarmalele, cm să jucăm Hora Unirii şi Căluşul după cm ne vor cânta partenerii, ba chiar când şi cât să ne facem alţi copii pentru forţa de muncă exportată la străini! Peşcheşul de cândva, sub o altă formă, se va amplifica! Vom rezolva priorităţile lor şi nu pe ale noastre. Vom produce pentru ei şi nu pentru noi. Vom fi piaţă de desfacere pentru produsele lor şi nu pentru ale noastre! Colateral, abandonul şcolar va fi şi el în creştere. Cultura am dat-o la o parte. Nu ne trebuie. Putem culege căpşuni şi portocale şi fără ştiinţă de carte. Ne trebuie doar bani. Bani cu orice preţ şi sacrificii. Chiar cu părăsirea şi neglijarea propriilor noştri copii şi bătrâni, pentru a îngriji părinţii şi copiii altora în străinătate. Pentru bani vom viola, tâlhări şi ucide pe oricine şi la noi şi în alte ţări străine. Infracţionalitatea adultă va creşte la cote îngrijorătoare. Iar delincvenţa juvenilă se va extinde la vârste tot mai mici ca urmare a părăsirii propriilor copii pentru a pleca în străinătate la munci, ori la furtişaguri. Vom deveni o ţară blamată şi-a nimănui! Procesul educaţional şi de învăţământ şi aşa tot mai precar şi superficial, va scădea ireversibil şi fatal! Va creşte consumul de droguri, în special la tineretul debusolat, decimându-ni-se populaţia. Bolile cronice de mizerie şi subalimentare ca şi din lipsa unei asistenţe medicale corespunzătoare, vor prolifera tot mai mult la cote îngrijorătoare, în special în dauna copiilor şi a bătrânilor pensionari! Şi-n astfel de condiţii, de viaţă şi de trai, într-o ţară bogată dar jefuită şi prost guvernată, scârbiţi că ne-am născut şi că trăim fără să vrem la cheremul altora, cm să nu ne fugă românii din ţară în căutarea unei vieţi mai bune şi mai demne, în afară?! Cum să oprim exodul tinerilor olimpici să nu-şi caute realizarea într-o altă ţară?! Cum să mai îndurăm patriotismul mioritic care (culmea!) totuşi, ni se cere?! De unde să luăm atâta forţă şi putere?!... Luaţi aminte lideri politici şi coaliţi ai voştri, jefuitori şi vânzători de ţară şi popor, voi toţi ce vă cântaţi în strună pentru un pumn de arginţi uitând de tată şi de mumă, strig şi vă chem cu glas de viaţă şi de moarte: treziţi-vă români la Realitate! C-aşa nu se mai poate! Secolele viitoare ne vor judeca şi înfiera pentru trădarea şi suferinţa noastră de cândva! Nu vom scăpa!